GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)

Dersler

Ders Kodu Ders Adı T+U+L Zorunlu/Seçmeli Kredi AKTS
1. Sınıf 1. Yarıyıl Dersleri
8110201001 BİLİMSEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ VE YAYIN ETİĞİ 3+0+0 Zorunlu 3.00 8
8110201020 Gastronomi de Etnik Mutfaklar 3+0+0 Seçmeli 3.00 8
8110201017 Geleneksel Gıdalar ve Üretim Teknikleri 3+0+0 Seçmeli 3.00 8
8110201011 GIDA SİNDİRİM FİZYOLOJİSİ 3+0+0 Seçmeli 3.00 8
8110201013 GIDA TOKSİKOLOJİSİ 3+0+0 Zorunlu 3.00 8
8110201010 ÖZEL İLGİ TURİZMİ 3+0+0 Seçmeli 3.00 8
8110201003 RESTORAN YÖNETİMİ VE İŞLETMECİLİĞİ 3+0+0 Seçmeli 3.00 8
8110201015 Turizm İşletmelerinde Yönetim ve Organizasyon 3+0+0 Seçmeli 3.00 8
Uzmanlık Alan Dersi Uzmanlık Alan Dersi 0+0+0 Zorunlu 8.00 16
8110201009 ZEYTİN YAĞI TEKNOLOJİSİ 3+0+0 Seçmeli 3.00 8
1. Sınıf 2. Yarıyıl Dersleri
8110201016 Alternatif Turizmde Yeni Yaklaşımlar 3+0+0 Seçmeli 3.00 8
SBEORT505 BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE YAYIN ETİĞİ 3+0+0 Zorunlu 3.00 8
8110201005 ÇİKOLATA VE VE ŞEKERLEME ÜRETİMİ 3+0+0 Seçmeli 3.00 8
8110201014 Fonksiyonel Gıdalar ve Yeni Ürün Geliştirme Teknikleri 3+0+0 Seçmeli 3.00 8
8110201004 MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ 3+0+0 Seçmeli 3.00 8
8110201006 MUTFAKTA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 3+0+0 Seçmeli 3.00 8
8110201012 SİNDİRİMDE SERBEST RADİKALLER VE ANTİOKSİDANLAR 3+0+0 Seçmeli 3.00 8
8110201007 TURİZM İŞLETMELERİNDE ÇAĞDAŞ YÖNETİM TEKNİKLERİ 3+0+0 Seçmeli 3.00 8
8110201002 Türk Mutfak Kultürü ve Beslenme 3+0+0 Zorunlu 3.00 8
8110201021 Yöresel Mutfaklar 3+0+0 Seçmeli 3.00 8